Julio López
está desaparecido
hace 6518 días
versión para imprimir - envía este articulo por e-mail

casserolada a València:la lluita continua(catalán)
Por Alvaro Herrero - Thursday, Dec. 19, 2002 at 5:03 PM
alvaroherrero10@hotmail.com (34)636841762 Calle Doctor Joan Regla numero 6 46010 valencia españa

La "asociacion de argentinos en valencia" ha convocado para la tarde del 20-D una "cacerolada global", contra la argentina del capital y en conmemoración de la rebelion del año pasado

A un any de la rebel·lió de desembre Contra l'Argentina del Capital "CASSEROLADA GLOBAL" Divendres 20 de desembre 2002, des de 19h fins a 20´30h. en la Plaça de Bous de València (C/Xátiva) El capitalisme global del FMI, el Banc Mundial i els seus representants d'EE.UU. i la UE, en aliança amb els polítics corruptes nacionals estan matant de fam a desenes de xiquets en la província de Tucumán, condemnant al poble argentí a la misèria i continuen estafant a milions de xicotets estalviadors. Els treballadors i el poble argentí ja es van pronunciar en els carrers: „què se'n vagen tots!..." Tant de dolor, no obstant, està parint el nou. Les assemblees populars amb la seua democràcia directa i autoorganització; els piqueteros que barallen per un treball digne; i els treballadors de les fàbriques ocupades davall autogestió obrera, estan construint el camí que obri noves esperances i mostra la perspectiva d'un futur digne. El divendres 20 i dissabte 21 de desembre, tots aquells sindicats, col·lectius i moviments socials anticapitalistes que estem donant la baralla contra este sistema social injust i opressor a Europa, tenim l'oportunitat d'unir les nostres forces una vegada més. La lluita del poble argentí és una lluita de tots els anticapitalistes del món. CONVOCA: ASOCIACIÓN DE ARGENTINOS EN VALENCIA RECOLZEN : MRG-valència; SODEPAU; ADSUD-Las Segovias; ATTAC-PV Aso. Inmigrantes "Rumiñahui"; C. G. T.; S.T.E.-P.V.; Espai Alternatiu; E. U. P. V.; P. C. P. E.; Els Verds-PV; Esquerra Valenciana.

agrega un comentario